Deprem Yardımları Yola Çıktı

Tarih 28 Ocak 2020, 10:09 Editör hasan öztürk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, 81 ilimizdeki oda ve borsalarımız ile deprem bölgesinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçildi.

Bandırma Ticaret Borsası ve Ticaret Odası işbirliği ile yardımsever vatandaşlarımızın da desteğiyle hazırlanan Malatya ve Elazığ bölgesinde yaşanan deprem felaketi sonrasında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için çeşitli gıda ve yiyecek malzemelerini taşıyan aracımız Balıkesir'e gönderildi. Balıkesir'de ki 14 oda ve borsadan toplanan yardımlar öncelikle Balıkesir Ticaret Borsası'nda toplanacak oradan da Malatya ve Elazığ AFAD müdürlüklerine gönderilerek deprem bölgesine ulaştırılacak.
Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ““Yaşadığımız afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bandırma iş dünyası Elazığ ve Malatyalı kardeşlerinin maddi manevi her zaman yanında olmaya devam edecek” dedi.