Balıkesir ilinde faaliyet gösteren oda ve borsaların bir araya gelerek istişarede bulunduğu 2025 yılının son Balıkesir Oda ve Borsaları Müşterek Toplantısı Balıkesir Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantı Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile Balıkesir İli Oda ve Borsaları Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Borsamızdan Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Meclis Başkanı Recep Güngör ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay katıldılar.
Toplantıda, oda ve borsa başkanları faaliyet alanlarına ilişkin mevcut sorunları dile getirip, çözüm önerilerini paylaştı.

