TABLETLER TESLİM EDİLDİ.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde TOBB tarafından başlatılan #TOBBküçükparmaklar projesi kapsamında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne TOBB tarafından 55 adet, Bandırma Ticaret Borsası tarafından 40 adet olmak üzere toplamda 95 adet klavyeli tablet teslim edilmiştir.
TOBB tarafından her yıl yapılan eğitim yardımlarının, bu yıl içinde bulunulan şartlar nedeniyle, bütün çocukların eğitim ve öğretim programlarına yetişebilmesi için tablet dağıtımı olarak gerçekleştirildiğini belirten Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin “Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere 95 adet klavyeli tableti İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mutlu Aslan’a teslim ettik. TOBB Ülkemizde eğitime çok büyük önem veren ve eğitimi destekleyen kuruluşlarımızdan birisidir. Online eğitim alan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde sağlanan 30 bin adet tablet bilgisayar dağıtımı da bunun çok güzel bir örneğidir. Öğrencilerimizin tablet eksiklerinin bir an önce tamamlanarak, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’da yapılan bu yardım nedeniyle TOBB ve Bandırma Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ederek bu tür yardımların tüm kişi ve kurumlara örnek olması gerektiğini vurguladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.