BALIKESİR TİCARET BORSASI, TİCARET ODASI VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret borsası ve Balıkesir Ticaret Odası yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları  ve genel sekreterleri borsamızı ziyaret ettiler.

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış, Meclis Başkanı Ergün Birgül, Genel Sekreter M.Engin Akyüz, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin, Meclis Başkanı Mustafa Lemi Aytekin, Genel Sekreter Altuğ Suğür, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve Genel Sekreter Serkan Acar, borsamızı ziyaret ederek yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Balıkesir heyeti Borsamızın Meclis Başkanı Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Başkan Yardımcısı Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu Üyeleri H. Onur Eken ve Mustafa Çömez, Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay ile bir aya geldi.