BANDIRMA 17 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ZİYARETİ

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu birlikte Borsamızı ziyaret etti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir Yönetim Kurulu Başkanımız Halit Sezgin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Şükrü Funda’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Üniversitemizin YÖK’ün İhtisaslaşma İçin Seçtiği 8 Üniversiteden biri olmasının önemini vurgulayan Sezgin; Üniversite-sanayi işbirliği rekabet gücünü artırılması ve sürdürülmesinin bölgesel gelişim için hayati önem arz ettiği vurguladı.

Rektör Özdemir; Yükseköğretiminde ilk kez öğretim elemanı yetiştirmede “öncelikli ve odaklı” bir program oluşturulduğunu, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğu alanlar tespit edilerek bu alanlarda ihtisaslaşması öngörülen üniversitelere kadrolar öngörüldüğünü, bu kapsamda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi “AKILLI ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ” alanında ihtisaslaşacak üniversite olarak belirlendiğini ve üniversitemize bu alanda yetiştirilmek üzere 10 kadro sağlandığını söyledi.

Halit Sezgin ve Şükrü Funda; Rektör Özdemir’e bu nazik ziyareti için teşekkür ederek, kendilerini Bandırma Ticaret Borsasında görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Prof. Dr. Süleyman Özdemir  ziyareti anısına bir plaket takdim etti.