BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DURSUN MİRZA BORSAMIZ YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

2014-2019 döneminde Belediye Başkanı olarak görev yapan Dursun Mirza ve beraberindeki heyet Borsamız Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunda bulunan Dursun Mirza, “Yerel seçimler öncesi çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma ofisi açarak, Bandırmamızı yakından ilgilendiren konularda proje hazırlıklarındayız. Partimizden Bandırma Belediye Başkanlığı için şu ana kadar 8 aday adayı başvurusu var. Tüm aday adayı arkadaşlarımın hepsine büyük saygım var. Hepimiz bir mücadelenin içerisine girdik. Biz bu şehri iyi tanıyoruz, tecrübemiz var ve Başkanlığı iyi yaparız diyoruz. Bandırmalı tecrübe ister, samimiyet ister, Bandırmalı ister diyoruz. Bana ve ekibime fırsat verilirse kaldığımız yerden devam edeceğiz. Genel merkezimizin tercih ettiği noktada sahaya çıkar, elimizden geleni yapar, seçimi de farklı kazanırız; ondan şüphemiz yok. Yeter ki görev bize verilsin. Görev verilmezse de, parti terbiyemiz gereği CHP Bandırma Belediye Başkan adayı için çalışmaya devam ederiz.” dedi.

Bandırma halkının beklentilerini karşılamanın özverili bir çalışmayla mümkün olacağını belirten Can Ata Tan, “Bandırma Ticaret Borsası şehrimizin markalarından biridir. Her dönem olduğu gibi halkımızın tercihiyle göreve gelecek olan Belediye Başkanımız ve Belediye Meclisimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin geleceği için birlikte hareket etmek ve potansiyelimiz en üst seviyeye çıkarmak için elbirliğiyle çalışmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan, CHP Bandırma Belediyesi Başkan Aday Adayı Dursun Mirza’ya 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde başarılar dileyerek nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.