Borsamız Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı.

Borsamızın 03.10.2022 tarihindeki organ seçimlerinin ardından yönetim kurulu, meclis, sayman üyeler ve TOBB delegelerinin seçimleri yapıldı.

İlk meclis toplantımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 27. Maddesi gereğince Meclisimizin en yaşlı üyesi olan Nihat Yazıcı başkanlığında yapıldı. Nihat Yazıcı “Güzel şehrimiz Bandırma’nın köklü ve ülke çapında etkili bir kuruluşu olan Bandırma Ticaret Borsası’nın üyeleri 03. 10. 2022 Pazartesi günü yapılan meclis üyesi seçimlerine yüksek oranda bir katılım sağlayarak bizlere 4 yıl için görev verdiler. Üyelerimize borsamız meclisi adına teşekkür ediyorum. Görev süremiz hayırlı uğurlu ve başarılarla dolu olsun. Ayrıca meclis üyesi arkadaşlarımı da teker teker tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Meclis üyelerinin kendi aralarında yapmış olduğu seçimlerde Borsamızın Meclis Başkanı Recep Güngör, Başkan Yardımcısı Hamdi Selçuk, Katip üyeliğe de Ali Turan seçildiler.

İlçe seçim kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde ise Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Veysel Selvi, Mehmet Aytekin, Hayri Onur Eken ve Mustafa Çömez .

Disiplin Kurulu üyeliklerine Halit Sezgin, İsmail Tunçbilek, Cemal Erkan Soyyılmaz, Ersin Koç, Hayri Çelik, Ümit Çetin .

TOBB birlik delegeliklerine de Can Ata Tan, Mehmet Aytekin, Hayri Onur Eken ve Mustafa Çömez Seçildiler.

Seçimlerin ardından bir değerlendirme yapan Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan “Borsamızın meclisi ilk toplantısı yaparak kurullarını belirledi. Bizler Bandırmalı olmaktan gurur duyuyoruz. Bandırma Ticaret Borsası üyesi olmak bizlere artı bir değer katıyor. Önceki dönemlerdeki yönetimlerin başarılarının devamını getireceğimize inancım tamdır. Bütün meclis üyesi arkadaşlarım olarak bu bilinç ve inanca sahibiz. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. Doğru bir planlama ile Bandırma’daki tüm kurumlarla birlikte hareket edip, doğru ve iyi projeleri Bandırma Ticaret Borsası için uygulamayı düşünüyoruz. Tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, üyelerimize de çok teşekkür ediyorum.