Evde Bakım Hizmetleri İçin Araç Alımına Destek

Borsamız tarafından Bandırma Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne evde bakım hizmetlerinin daha verimli yürütülebilmesi adına araç alımına destek verildi.

Konu ile ilgili Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar araç alımına verilen destekten dolayı teşekkür ederek “Bugün burada araç alımı protokolünü imzalamak için toplandık. Evde Sağlık Hizmetine uygun görülen hastalar evlerinde ziyaret ediliyorlar. Geçtiğimiz yıl 3000 civarında evde bakım hizmeti gerçekleştirdik. Güzel bir rakam ancak aracımızın biri devre dışı kaldığı için 2000’lere kadar gerilemişti. Geçen yıl biz bir araç takviyesi yaptık çeşitli imkanlarla biz yeniden bu rakamları 3000’lerin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. İhtiyacı olan herkesin evine sağlık ekibi gitsin hem vatandaş için faydalı bir hizmet hem de hastane için faydalı bir hizmet. Çünkü engellimizin hastaneye gelmesi daha büyük külfetler doğuruyor hem engellimize. 3 tane güzide kuruluşumuz Bandırma Belediyesi, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası müşterek olarak bir araç alacaklar bu hizmetlerin yürütülebilmesi için bugün burada bu amaçla toplandık. Ben buradan alımda emeği geçen tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin  “Biz de bu projede olmayı sivil toplum örgütü olarak, iş dünyası olarak uygun gördük. Sağlık en değerli zenginliğimiz. Biz bu projeyi gerçekten en iyi şekilde değerlendirdik ve değerlendirmeye devam edeceğiz. Tabi ki Odalar ve Borsalar birliğinin yönetmelikleri çerçevesinde hareket ediyoruz. Ben bu projede bizi bir araya getirdiği için Kaymakamımıza ve Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.