Genel Sekreterler Bir Araya Geldi

Balıkesir’de faaliyet gösteren oda ve borsaların genel sekreterleri Bandırmada bir toplandı.
Bandırma Ticaret Borsası ve Bandırma Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Balıkesir’de faaliyet gösteren oda ve borsaların genel sekreterleri toplantı gerçekleştirdi.
Borsamızın Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir, Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri Engin Akyüz, Balıkesir Ticaret Odası Genel Sekreteri Serkan Acar, Balıkesir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Altuğ Suğür, Edremit Ticaret Borsası Genel Sekreteri Servet Yerli, Susurluk Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hamit Yıldız, Susurluk Ticaret Odası Genel Sekreteri Yücel Sarı, Gönen Ticaret Borsası Genel Sekreteri Taner Keşanlı, Gönen Ticaret Odası Genel Sekreteri Alper Çetinkaya ve ileri bir tarihte  yapılması planlanan Güney Marmara bölgesi genel sekreterler toplantısı için Bursa  Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız  ile Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol da toplantıya katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda oda ve borsaların faaliyetleri, güncel mevzuat ile ilgili konular ve bölge deki ticari faaliyetler ele alınarak bilgi alışverişinde bulunuldu. Bir sonraki toplantının da Balıkesir’de yapılmasına karar verildi.