İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret.

Borsamızın Yönetim Kurulu üyeleri ve Bandırma Ticaret Odası Yönetimi ile birlikte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ı ziyaret ettiler.

Meclis Başkanımız Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Onur Eken ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay ve Bandırma Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan ve Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz 24 kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenler günün tebrik ederek Mutlu Aslan’a çiçek takdim ettiler. Ziyarette Yeni okul projeleri ve eğitim faaliyetleri ele alındı.