KARACABEY VE BANDIRMA ODA BORSALARI BİR ARADA

Bandırma Ticaret Borsası, Karacabey Ticaret Borsası, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Bandırma Ticaret Odası  yöneticileri bir araya geldi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Meclis Başkanı Recep Güngör, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Mehmet Durmaz, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Üstündağ, Meclis Başkanı Kerem Yapı bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda Karacabey ve Bandırma bölgesindeki ekonomik faaliyetler ele alındı. Oda ve borsalar arasında işbirliği ile bölgede gerçekleştirilebilecek projeler konuşuldu. Toplantının ardında oda ve borsanın yöneticileri birlikte akşam yemeği yediler. Gecenin anısına Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Üstündağ Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan’a hediyelerini takdim etti.