“Yükselen Şehir Bandırma” Platformu Toplandı

Bandırma’nın sorunları ve şehrin gelişimi için kurulan meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği “Yükselen Şehir Bandırma” platformunun yol haritası belirlendi.

Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Esnaf ve Sanatkarları Kefalet Kooperatifi, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Bandırma Ziraat Odası’nın organizasyonunda gerçekleşen yemekli toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bölgemizdeki oda ve derneklerin başkanları katıldı.

Toplantıda birlik olmanın önemine vurgu yapıldı. Bandırma’daki kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve esnaf odaları şehrin sorunları için bir araya gelerek çözüm arayışında bulunulması önerildi.

Birlikte Hareket Ederek Bandırma Hak Ettiğini Almalı.

Borsamızın Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek marka şehir olmanın birlik ve beraberlikten geçtiğinin altını çizerek “Birlikte hareket etmenin ve birlikte olmanın şehrimize neler kazandıracağını üniversitemizin Bandırma’ya kazandırılması aşamasında hepimiz yaşadık. Ülkemizde şehir birlikteliğini en güzel şekilde sergileyerek yerine getiren örnek şehir Gaziantep’tir. Bu kentte yaşayanlar, Gaziantep’in vizyonunu ve ekonomisini geliştirmek için o kadar güzel çalışmalar yapıyorlar ki imrenmemek elde değil. Her yerde ve her makamda birlikte olup birlikte hareket ettikleri için deyim yerindeyse o marka şehir için istediklerini de çatır çatır alıyorlar. Bandırma’mız da neden bir Gaziantep olmasın? Bandırma Ticaret Borsası olarak güzel şehrimiz Bandırma’nın hak ettiklerini alabilmesi için her zaman sorumluluk duygusu ile hareket ettik ve bundan sonra da etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Ardından diğer Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve diğer meslek odalarının başkanları Bandırma ve kurulan platform hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler.