Afrin’deki Mehmetçiğe Yardımlar Yola Çıktı

Afrin’de görev yapan Mehmetçiğe Bandırma’dan gönderilen yardımlar yola çıktı.

Borsamız, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Belediyesi organizasyonunda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan bir birliğe Bandırma’ya özgü Hasan Çavuş Helvası, termal içlikler gibi çeşitli malzemelerin yer aldığı paketler ve Bandırma’da öğrenim gören öğrencilerin yazdığı mektuplar Belediye Binası önünde düzenlenen törenle yola çıktı.
Bandırma Ticaret Borsası olarak katkıda bulunduğumuz yardım etkinliğine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, gaziler, sivil toplum örgütleri, basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.