Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’tan Salgınla Topyekün Mücadele Çağrısı

Değerli Sanayici, Üretici ve İş İnsanlarımız,

Koranavirüs salgını İlimizde tekrar bir yükseliş göstermektedir. Sanayi kuruluşları ve işletmeler bazen önemli sayıda vaka çıkışına konu olmaktadır. Kalabalık ortamlar olması nedeniyle sanayi tesisleri ve ticari işletmelerde hastalığın yayılımı çok hızlı şekilde gerçekleşmektedir. Salgının Balıkesir’de kontrol altına alınabilmesi için sizlerden tesis ve işletmelerinizdeki tedbirleri en üst seviyeye çıkarmanızı, sağlık birimlerimiz ve Kaymakamlıklarımızla işbirliği yapmanızı, vaka çıkması halinde ise en katı tedbirleri hiç gecikmeden almanızı istirham ediyorum. Göstereceğiniz duyarlılık ve tedbirlerin güçlü olması hastalığın İlimizde durdurulması sürecinde çok büyük etki oluşturacaktır.

Lütfen işyerlerinizde bütün tedbirleri tekrar gözden geçirmenizi ve hiçbir boşluk bırakmamanızın gerekli olduğunu unutmayalım. Salgına karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek, hep birlikte hareket edelim.

HASAN ŞILDAK

BALIKESİR VALİSİ