Başkan Halit Sezgin’den Yeni Yıl Mesajı

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz.  Ama maalesef, 2021 yılında da ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle mücadele ederek geçirdik. Tüm dünyada olduğu gibi biz de zorlu süreci çeşitli tedbirlerle sürdürmeye devam ediyoruz. Pandemi süreci ile hepimizin hayatı değişti. Ancak bu değişime hem bireysel olarak hem de kurum olarak zamanında adapte olmayı başardık.

Tüm bu zor şartlara rağmen Bandırma Ticaret Borsası olarak çıtamızı hep yükselttik ve hedeflerimizi yerine getirebildik.  Bölge tarımı ve tarımsal ekonomi için önemli bir yere sahip olan lisanslı depolarımızı faaliyete geçirdik. Hububat laboratuvarlarımızı modernize ederek daha kapsamlı analizlerle çeşitlendirdik. Umuyoruz ki 2022 de pandemiden ve ekonomik sıkıntılardan kurtulacağımız bir yıl olur.

Bizlerde birlikte yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede şehrimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdama katkı sağlamayı hedefledik.

Bu güne kadar yapmış olduğumuz işlerdeki başarımızın sırrı da yönetim, meclisimiz, üyelerimiz ve personelimiz ile birlikte uyum ve koordinasyonla çalışmış olmamızdır. Birlik ve beraberliğimiz çalışmalarımızda istikrarı sağlamıştır. 2022 yılında da bütün enerjimizle üyelerimizin ve bölgemizin rekabet edilebilirliğini arttırıcı projeler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu ideallerimiz çerçevesinde başta üyelerimiz ve Bandırmalı hemşerilerimiz olmak üzere  camiamızın yeni yılını kutlar, 2022 yılının şehrimize, bölgemize,  ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.