MECLİS ÜYELERİMİZ TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

Borsamız Meclis Üyeleri Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından düzenlenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerlerine katıldılar.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nde gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden seminerlerde oda ve borsaların meclis üyeleri için bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Seminere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da katıldı.

Hisarcıklıoğlu eğitime gelen meclis üyelerine şehrin dinamikleri ile sürekli temas halinde olmalarını tavsiye ederek. “Herkes burada seçilerek gelir, atanan kimse yoktur” dedi. Bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Girişimci demek, sıfırdan gelen kişi demektir. Risk alan kişi demektir. Hayal kuran, hedef koyan, kaybeden, kazanan kişidir. Bu kurum sizlerden oluşuyor. O yüzden güçlüyüz. Bu işlerde para pul yok. Cepten, aileden gider. Ama bu işte bir ticaret var. Bu makamlar bize gerçek dünya için fırsat. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” diye konuştu.”

“iki önemli gayemiz var.  İlimize-ilçemize hizmet, üyeye hizmet” diyen TOBB Başkanı, meclis üyelerinden şehrin, ilçenin yöneticileri ile iyi diyalog kurmalarını istedi.

Seminerlere katılan meclis üyelerine TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetleri, protokol kuralları, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve iş hayatında iletişim gibi konulara eğitimler verildi