TOBB TARAFINDAN YAPILACAK OLAN ANAOKULU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) TARAFINDAN, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE İMZALANAN ULUSAL EĞİTİME KATKI PROTOKOLÜ İLE, BANDIRMAMIZIN DA İÇİNDE BULUNDUĞU 154 İLÇEYE YENİ OKUL KAZANDIRILIYOR.
Bandırma’da yapılacak anaokulunun temel atma töreninde Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Mehmet Aytekin ve Veysel Selvi, Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından eğitime verilen öneme değinerek, Bandırmamıza kazandırılacak okula destek ve çabaları için TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Tan, ‘Yakın zamanda inşaatı bitecek olan anaokulumuzun, şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.