Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Funda’ya TOBB Delegeliği Hizmet Şeref Belgesi Takdim Edildi

Borsamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Funda’ya 10 yıldır TOBB Delegeliği Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Edildi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Funda’ya 10 yıldır TOBB delegeliği hizmet şeref belgesi ve plaketini  Ekonomi Bakanı  Nihat Zeybekçi takdim etti.

Borsamızın 12 yıldır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Funda Tarım Ürünleri Nak. San. Tic. Ltd. Şti. Firmasının yetkilisi Şükrü Funda TOBB ikiz kulelerde düzenlene törenle hizmet şeref belgesini aldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, uzun yıllar hizmet veren TOBB delegelerine teşekkür ederek “Onların emekleri ve gayretleriyle, kurumsal hizmet kapasitemiz her yıl daha da gelişti. Odalarımız ve Borsalarımız reel sektörümüzün asli hizmet merkezleri haline geldi. Bu sayede memleketimiz daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandı.
Tüm bunları el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Bu camiaya ve ülkemiz ekonomisine büyük hizmetlerinden dolayı; delege olarak bu yıl 10 yıl ve 20 yılını dolduran arkadaşlarımıza, son seçimimizden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarımızın ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun Ağabeyimize fazlasıyla hak ettikleri “Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri”ni takdim edeceğiz. Bu kıymetli insanların emeklerini, her zaman minnet ve takdirle anacağız. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın” diye konuştu.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, milletvekilleri ve TOBB delegeleri katıldı.